Familie

Problemen in een gezin, een familie, een systeem. Het is normaal en komt bij iedereen wel eens voor. Maar soms kan het probleem dermate complex aanvoelen of zijn de emoties zo hoog opgelopen dat onderling contact geen optie meer is. Soms is er sprake van ‘oud zeer’, zijn er veel opgekropte emoties of geheimen. Een belasting waar iedereen onder gebukt kan gaan.

In mijn praktijk kunnen gezinnen en familieleden terecht vanaf 18 jaar. We gaan onderzoeken wat jullie krachten zijn als gezin of als familie. Wat de overeenkomsten zijn en de verschillen. En hoe je die kunt benutten om meer in je kracht te komen. We gaan bekijken of de positie in het gezin of binnen de familie nog wel de juiste positie is of dat je op een andere plaats beter tot je recht kunt komen. Jullie onderzoeken waar de pijnpunten zitten en wordt er stil gestaan bij elkaars emoties. Niet altijd gemakkelijk, maar zeer zeker de moeite waard. Meer eenheid en verbondenheid.

Bij Blauw kan je terecht voor onder andere problematiek zoals bijvoorbeeld oplopende conflicten, discussies die over hetzelfde blijven gaan, klem zitten tussen de culturen waarin je opgroeit, verwachtingen van de ander of ziekte van een van de gezins- of familieleden.