Hoogsensitief

Ervaar jij dat je alert bent op je omgeving? Reageer je snel op non- verbale communicatie, misschien zonder er woorden aan te geven maar ervaar je het wel in je lijf? Vind je sociale contacten leuk, maar ben je daarna uitgeput of maakt de gedachten aan sociale contacten al dat je overprikkeld raakt? Reageer jij fysiek en of emotioneel op sfeer of op een omgeving?

Ben je creatief en kan je in gedachten soms niet stoppen met het uitwerken van details?  Of ben je extra scherp op details en ben je daardoor kritisch naar jezelf en je omgeving? Ben je iemand die zeer geraakt wordt door emoties van anderen en is het je kracht om daardoor empathisch te reageren of ervaar je het als een last omdat het je bezig blijft houden? Ervaar je je hele leven al dat je net wat anders kijkt naar de wereld en anders hierop reageert dan dat je omgeving dat doet?
Grote kans dat je hoogsensitief bent.

Your sensitivity is one of your greatest superpowers

Samen gaan we kijken naar je positieve eigenschappen en onderzoeken we je grenzen.  Je leert hoe je op een goede manier je kwaliteit in kunt zetten en hoe je je hoogsensitiviteit kunt benutten.