Blauw

Blauw komt voort uit een verlangen om de hulpverlening anders in te vullen. Te werken vanuit geloof, verbinding, oprechte interesse en van mens tot mens. Samen een tijdje op te lopen in alle kwetsbaarheid en vanuit een positieve, realistische, liefdevolle en spiegelende werkwijze.  In de ruim 15 jaar dat ik werk als hulpverlener heb ik mij mogen en kunnen ontwikkelen en dat heeft geleid tot het oprichten van mijn eigen praktijk. 

Er waren periodes dat ik een totaal andere functie uitvoerde omdat ik nieuwsgierig en leergierig aangelegd ben, maar ook omdat het hulpverlenen mij soms zwaar begon te vallen. Daardoor wilde ik ontdekken wat er nog meer mogelijk was. Toch kwam ik altijd weer uit bij mijn passie voor hulpverlenen.

Verbinden, bewustwording creëren en coachen is wat ik graag doe.  Omdat ik het belangrijk vind dat je je vrij voelt om je authentieke zelf te kunnen zijn om vandaaruit ook oprechte relaties met anderen aan te kunnen gaan.

Mijn andere passie is reizen. Ik heb veel gereisd door Afrika, Zuid Amerika, Azië en Australië. In de diverse continenten leerde ik veel van culturen, het belang van familie, vriendschappen, gebruiken, geloof en rituelen.  Het heeft mij gevormd tot hoe ik mijzelf vandaag de dag kan omschrijven; recht door zee, oprecht, gepassioneerd, puur, empathisch, gevoel voor humor en betrokken. Maar ook als iemand die het soms moeilijk vindt om los te laten in vertrouwen, zoekend naar een goede balans tussen in- en ontspanning en om die kritische blik wat milder te laten worden. Ik leer elke dag een beetje meer dat er naast zwart- wit denken ook nog vele tinten grijs zijn.