Als je eenmaal de stap gezet hebt om hulpverlening te zoeken wil je niet op een wachtlijst terecht komen en wil je graag op korte termijn contact.   Bij Blauw wordt er gestreefd om binnen 3 weken een afspraak in te plannen voor een vrijblijvend en gratis kennismaking.

Heb je per mail contact gezocht? Dan wordt er binnen 2 werkdagen op gereageerd.

Kennismaking

Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.  Dit is om je de mogelijkheid te bieden om te kijken of je een klik ervaart en om samen te kijken welke vorm van therapie bij jou of jullie past.  Mocht ik van mening zijn dat een ander vorm van hulpverlening passender is dan zal ik dat bespreekbaar maken en indien gewenst samen kijken naar de mogelijkheden en of contact leggen voor een doorverwijzing.

Duur

De duur van de therapie of coaching is maatwerk.  Kort waar mogelijk en nooit langer dan nodig. Samen stemmen we dit af en stellen we dit gedurende de afspraken bij indien nodig. Veelal zal in het begin om de 2-3 weken een afspraak ingepland worden, afhankelijk van de vraag kan hier in verloop het traject meer tijd tussen zitten.

Image